Váš názor

Diskuse k článku

Diskuse

Od Feri [Odpovědět] z 7. 4. 09:58

Dinosaurus Kalousek si buď dělá stále z občanů legraci, nebo je to jeho uvažování důsledkem alkoholu a drog.

Od choche [Odpovědět] z 7. 4. 10:30

KORYTO JE HOLT KORYTO! Obdivuhodné ale ne překvapivé sdělení, hodné Kalouska. Možná by se mohla založit i jiná strana, co? Já jen věřím, že když v současné trojkoalici a na hradě může být se soudruhy Nečasem a Klausem i další skupina převlečených komunistů, podporovaná tou nejrudější smečkou, že bude po volbách možná veřejná spolupráce ČSSD s KSČM, aby se navzájem hlídali!! Je to nezbytné, aby tím zcela odpadlo další řádění osvědčených kalouskovsko-nečasovských zlodějů v čele státu!!

Od Monte Christo [Odpovědět] z 7. 4. 10:05

Díky pane Kalousku, vyhrál jsem díky Vám láhev dvanáctileté Whisky Chivas, vsadili jsme se s kolegy jak rychle budete měnit názory a stranu (to je o další láhev), jste neuvěřitelný strunatec, (to je období v říši fauny před vznikem obratlovců), Vy nemáte páteř. Jste velmi vzdělaný, inteligentní, klobouk dolů, (ve spoustě věcí v ekonomice s Vámi souhlasím), ale pro koryto jste ochoten cokoli.

Od [Odpovědět] z 8. 4. 10:11

Mluvíte mi z duše.

Od křemílek [Odpovědět] z 7. 4. 10:11

Zase se projevil. Pro koryto klidně s komunisty, fašisty, marťany ale hlavně KORYTÓÓÓ.
Jak je možné, že takopvý křivák a podrazák a zrádce se tam tak dlouho drží. Co na koho ví??, že ten mu ometá cestičku??

Od [Odpovědět] z 7. 4. 13:23

PORÁD TU ČTU, KALOUSEK, kALOUSEK, ALE CO TAKHLE I SOBOTKA, TEN PŘECE NA SPOLUPRÁCI TAKY KÝVE, NENÍ TO TEDY TAKY ŠMEJD, KDYŽ JEŠTĚ NEDÁVNO NEMOHL KALOUSKOVI PŘIJÍT NA JMÉNO, JO JEDNOBAREVNÉ BRÝLE ZDEJŠÍCH LEVIČÁKŮ JSOU OBDIVUHODNÝ INŠTRUMENT!

Od Míla [Odpovědět] z 7. 4. 14:56

Napište mi laskavě, kde jste četl, že Sobotka na tuhle fantasmagorii kýve! Nespletl jste si to náhodou s P ř e m y s l e m Sobotkou?

Od [Odpovědět] z 7. 4. 15:54

A četl jste celý článek na který reaguji? viz.- kopíruji - "Předseda sociálních demokratů Bohuslav Sobotka možnost koalice s TOP 09 připustil," takže, když budete příště pozorně číst i něco jiného, než jen titulky, dozvíte se...

Od křemílek [Odpovědět] z 7. 4. 18:30

Proč se čílíš??? Neblbni praskne ti v hlavě cévka a budeš zase tahat nohu.

Že sr.albotka je pito.mec je jasné, ale kal. už jednou zradil svoji stranu co ho vynesla na výsluní je jasné a proto aby se udržel u koryta zradí další a další a další......

Od [Odpovědět] z 7. 4. 18:45

Pouze odpovídám, nečílím se, pokud ano, ukažte mi kde..:-q

Od [Odpovědět] z 7. 4. 18:46

Pouze odpovídám, nečílím se, pokud ano, ukažte mi kde..:-q

Od [Odpovědět] z 7. 4. 10:13

Fuj!Jak je slizkej.

Od Monte Christo [Odpovědět] z 7. 4. 11:15

Trochu mimo mísu, ale jediné řešení z toho marasmu ve které jsme, je aby získala jedna partaj aspoň 51%, protože koalice u nás nebudou fungovat, protože jsme zkur.vení Češi, klidně ať vyhraje partaj pana Kalouska nebo KSČM, (KSČM je mi sympatická proto, že jsou tam lidé, kteří po sametovém podvodu zůstali a neutekli k do OF, ODS, později ODA, US, TOP 09 ČSSD, protože to byli Ti prospěcháři),ale budou mít čas pár let něco děůlat a nebudou se mezi sebou prát o koryta brebendy. LIDI nevolte VV, KDU, a případné nové malé strany, je to pouze výtah pro pár příživníků a prospěchářů. Závidím Slovákům vládu jedné strany. Je to smutné, ale je to tak, malý dvůr a velký bič.

Od střípek z lidové tvorivosti [Odpovědět] z 7. 4. 11:22

Politický prostitut Kalousek
------------------------------------
V džínech, teplácích, či kmentu, hlavně, že jsem v parlamentu.
Dřív platilo na lidičky, když jsem si hrál na barvičky.
Byl jsem modrý, byl jsem černý, žádné barvě nebyl věrný.
Šel jsem s oranžovou, rudou, hlavně, že mě volit budou.
I když mě nikde nechtějí, neztrácím naději.
S politikou nepřestanu, založil jsem novou stranu.
Přesvědčí vás moje vize: Vyvedu náš národ z krize!
Bohatým dát, chudým brát, tak vypadá správný stát.
Jasné jsou mé obzory, nechci chudé sponzory.
Volby rozhoduji teď, zaplatím si předpověď.
Lhal jsem, lžu, lhát budu zas, hlavně, že mi dáš svůj hlas!
Lhát lidem se vyplácí, tvrdí všichni topáci!

Od [Odpovědět] z 7. 4. 11:24

Kalousku já už si tě radši vůbec nepředstavuju!!!!>-(

Od Andrej [Odpovědět] z 7. 4. 12:50

Lidi, vzpamatujte se a nevolte v žádném případě Kraďouska, tedy Top o 9. udělejte něco pro další lepší život v naší vlasti a volte jednu stranu, ale co je nejmenší zlo ? KSČM a aby měli víc než 50%. Nehádejte se aspoň v této rozhodné chvíli, je třeba jednobarevnou vládu a za další úpravu ústavy ČR a to ve prospěch občanů. Takže zrušení senátu, ti dědkové mdlého rozumu odejdou a budou si užívat penze, ale ve výši do 25tisíc kč, počet poslanců snížit tak na 20ks, každému jen jednoho poradce-pokud na to nestačí odborností, nemá tam co dělat. Platy podle prosperity , Imunita jen po čas služby národu a v prostoru sněmovny, jinde bude postižitelný jako každý jiný občan a hlavně možná odvolatelnost. Podniky a továrny znárodnit, musí být státní, ale i možnost soukromého podnikání, ale ne v energii, plynu a vodě, ceny by měli být odpovídající a v celém státě, dnes každý jen zdražuje bez ohledu na občany. V oblasti bytů, každý jen jeden byt, který postavil i dříve stát, pokud chce někdo podnikat, ať vloží své poctivě získané prostředky a postaví.
Dnes podnikavec skoupí byty a vydírá lidi, kteří chtějí bydlet, to jsou tzv.domácí bez sociálního cítění. Doufám, že se konečně už něco změní, ale musíme chtít všichni, nehleďte na těch pár zbohatlíků, stejně budou všechno vracet a ti politici, kteří se zasloužili o chudobu národa budou poctivě makat a platit škody.
Tak lidi, přemýšlejte bez emocí a našeptávačů, kteří chtějí být u koryt a léta straší komoušema, ti jsou stejně nalezlí ve všech stranách.
Volíme K S Č M !!!
Pro Váš klid, nikdy jsem komoušem nebyl a neměl jsem je rád a celá ta léta 50tá, jsem prožil
ale jakou jsem udělal chybu, že jsem cinkal pro tyto podvodníky.

Od [Odpovědět] z 7. 4. 13:57

tak to teda musis byt uplna ovce a i.diot na druhou
co si neuvedomuje ze bude volit uplne to samy

Od jan [Odpovědět] z 7. 4. 16:35

Jsem snad dementní ***** s IQ houpacího koně abych volil tlupu lupežných vrahů - komunisty? Nic jiného nejsou.

Od [Odpovědět] z 8. 4. 07:28

MOJE ŘEČ PROTOŽE TEĎ JSOU ČISTÍ POUZE KOMUNISTI... ZDEJŠÍ JÁSAČI JEN SRRAAČČEEKK JSOU PASÁČCI !!!

Od [Odpovědět] z 7. 4. 13:23

dovedu si představit, že ten zasr anej černoprdelník, se spojí i s komunistama jen aby se udržel u koryta. znáte někdo podobného zmetka?

Od chechota [Odpovědět] z 7. 4. 13:32

Ano, znám, Sobotku, ten se klidně spojí s Kalouskem, aby se dostal ke korytu...;-D

Od [Odpovědět] z 7. 4. 13:55

Kalousek je tak zaslepený svým postavením, že ani nechápe jak tím odrazuje skutečné pravicové voliče, o které své zvolení do sněmovny opřel. Nedivil bych se, kdyby stejně jako VV, padla po těchto jeho slovech na hranici volitelnosti i TOP09.

Za sebe říkám, že ČSSD s TOP 09 nechci, a to ať s Klouskem nebo bez něj. Sotva se podařilo rozjet stíhání těch zákulisních šmejdů, kteří hýbají politickými ději a kšefty s rozpočovými prostředky, už by to bylo zase všechno smeteno pod stůl. Nechci nové volby protože neznám nikoho, kdo je jako Kubice, aby se nebál té vrcholové mafie a neznám člověka který by mohl být premiérem, neměl na triku nějaká šméčka a nebyl tak zavázán těm šmejdům.
Až se všechno vyšetří a zlodějiá budou odsouzení, a až se ekonomika státu a Evropy stabilizuje, pak ať si politici hrají na levé, či pravé a dělají dál to své divadlo. Teď je potřebné dokončit co bylo započato.

Od [Odpovědět] z 8. 4. 10:16

Díky za Váš příspěvek. Lépe bych to nenapsal.:-q

Od JR [Odpovědět] z 7. 4. 14:21

Ano pane Kalousku, ALE BEZ VÁS A VAŠÍ STRANY!!!

Od .. [Odpovědět] z 7. 4. 14:29

je to Jidáš

Od [Odpovědět] z 7. 4. 14:32

To H O V A D O se spojí s čímkoliv, jen aby se udržel u moci ... měl by se spojit s 5kg TNT a byl by od něj pokoj .... ..

Od Michal [Odpovědět] z 7. 4. 14:49

Pokud se dobře pamatuji, volby vyhrála Soc.dem. a strany TOP ani VV se k ní nepřipojily. Mohla být vytvořena stabilní vláda, která by nevedla a nezavedla republiku do bahna a neokrádala pracující. Fungoval by normální sociální stát. To píši proto, že možnost jste měli. Raději jste se spojili s nezkorumpovanější stranou a mysleli si, že i vám se dostane. Nyní, když už jste pochopili, že dávno jedete po slepé cestě, voláte po volbách a možné koalici se Soc.dem. Něco jako sebereflexe a vyhodnocení důsledků svých činů vám vůbec nic neříká.

Od Zephyrine Xirdal [Odpovědět] z 8. 4. 08:55

Velice přesně řečeno. 100% souhlas. Svoji poslední šanci už propásli. Teď patří na smetiště dějin.

Od Petr [Odpovědět] z 7. 4. 15:04

Minulé volby jsem váhal, nemám-li dát hlas TOP09. Měl jsem ale obavu, že se spojí s ČSSD, tak jsem nakonec zůstal u ODS se všemi výhradami, které j nim mám. Díky pane Kalousku za informace. Vy v sobě lidovce nezapřete. Nemáte problém s páteří?

Od [Odpovědět] z 7. 4. 20:11

takto se kurví volby když nevíš koho máš volit tak raději nevol ,volil si samá hovada a zmodral ti mozek to nevidíš tu korupci co je kolem ODS