Žhavé diskuse
- Variace na české lidové kroje: Mladí návrháři vystavují v New York oděvy inspirované folklórem (1), poslední 22. 5. 2013 12:36:37
Diskuse k článku
Tak- a konečně to vím. Jak jsem, já hlupák, mohl žít tak dlouho bez této znalosti. Úplně se mi změnil život. Ještě, že máme na Volným takové redaktory. Teď už se nebudu zúčastňovat žádných diskuzí-jsem dokonale šťastný a všechny zprávy o státních rozkrádačkách a šlendriánech blednou před tímto objevem. Jdu si to vytisknout a rozeslat všem známým- aby se náhodu nepopletli, v kterém že jsou období. To by se jim manželství rozsypalo jako domeček z karet. Jen více takových zpráv, ať jsem již konečně moudrý!!
1
- Zeman o Putnovi: Respektuji právo na sexuální orientaci, vadí mi účast na pochodu
- Couvne Zeman a jmenuje Putnu profesorem? Jeho odmítnutí kritizují akademici i politici
- Zeman ustoupil, Putna bude profesorem. Dekret mu ale předá ministr Fiala, řekl
- Policie našla ve skrýších milion litrů černého lihu, k nádržím se musela prokopat bagry
- Zemanovi vadí Putnova účast na Prague Pride. Nečas chce důvěryhodné vysvětlení
- Zeman popudil kvůli Putnovi univerzity, ministerstvo mu vezme pravomoc jmenovat profesory
- Akademická sféra proti Zemanovi: Studenti protestují, docenti nepřevezmou tituly
- Couvne Zeman a jmenuje Putnu profesorem? Jeho odmítnutí kritizují akademici i politici
- Zeman ustoupil, Putna bude profesorem. Dekret mu ale předá ministr Fiala, řekl
- Zeman o Putnovi: Respektuji právo na sexuální orientaci, vadí mi účast na pochodu
- Akademická sféra proti Zemanovi: Studenti protestují, docenti nepřevezmou tituly
- Pohřběme Benešovy dekrety, vyzval Čechy šéf sudetských Němců Posselt
- Nezdá se, že by Nečasova vláda chtěla s ekonomikou něco dělat, řekl Klaus
- Nečas: Bez reformy penzí se neobejdeme, druhý pilíř by mohl být povinný