Žhavé diskuse
- Slivovice, popelníčky a transparenty. Studenti v Brně budou protestovat proti Zemanovi (35), poslední 21. 5. 2013 19:08:34
- Šéf pivovaru Svijany plánuje pomstu pro dTest. Chce časopis odříznout od státních milionů (2), poslední 21. 5. 2013 18:58:08
- V Brně přivítali Zemana lahvemi alkoholu, studenti tak protestovali kvůli Putnovi (2), poslední 21. 5. 2013 18:51:17
- Nečas: Bez reformy penzí se neobejdeme, druhý pilíř by mohl být povinný (2), poslední 21. 5. 2013 18:49:11
- Šéfka LIDEM Peake jde znovu proti Pickovi. Nyní mu rozebírá muniční sklady (7), poslední 21. 5. 2013 18:48:48
- Pražský dopravní podnik chce ušetřit. Láká cestující na novou reklamní kampaň (2), poslední 21. 5. 2013 18:34:18
- Policie našla ve skrýších milion litrů černého lihu, k nádržím se musela prokopat bagry (25), poslední 21. 5. 2013 18:16:20
- ODS je v ideologické i personální krizi. Ale stále věřím v její budoucnost, řekl Klaus (13), poslední 21. 5. 2013 18:11:55
- VZP hrozí exekutorem Protonovému centru za pojistné. To ale existenci dluhu popírá (1), poslední 21. 5. 2013 17:09:21
- Zemanův krok kritizují politici i akademici. Couvne Hrad a jmenuje Putnu profesorem? (114), poslední 21. 5. 2013 14:42:30
Diskuse k článku
Nebojte se, církvi těch 300 mld dáme a věřím, že bankám svěříme i ten důchod pro starobce.
A TO JEŠTĚ LETOS. Přece nám za to zaplatili - né?
Že se většina národa šprajcuje - tak ať.
Od [Odpovědět] z 27. 4. 17:59
lid si chystá oprátky, a vláda si klidně žádá o důvěru, v podhradí pochodují zástupy, a hlasy se nakupují dále. inflace
je v plném proudu a kradousek vydává vesele dluhopisy dále, věřících ubývá a klerici chtějí stále víc.
Od [Odpovědět] z 27. 4. 22:13
Už zase nějakej lid ty rudej k.r.e.t.é.n.e? Já ten lid. o kterym píšeš, nejsem. Já nechci,a by naše i.d.i.o.t.s.k.á generace po sobě zanechala vychlastanej, vopatlanej půllitr a sežranou prasečí nohu. A je mi jasný, že reformy jsou potřeba. A jestli si myslíš, že někdo zařídí reformy, který nebudou bolet, tak jsi ještě větší i.d.i.o.t, než jsme si myslel. Jděte vy proletáři do ......
Od [Odpovědět] z 27. 4. 23:02
Napsal jsi to dobře i.d.i.o.t.ská generace, lepší půllitr a prasečí noha než injekční stříkačky a vajgly od marjány, víc po sobě nezanecháte a žádná mafiánská reforma vám nepomůže
Od Kolik ti platí, režimní d.ě.v.k.o? [Odpovědět] z 28. 4. 09:27
Kamaráde, jestli nechceš, aby "naše i.d.i.o.t.s.k.á generace po sobě zanechala vychlastanej půllitr a sežranou prasečí nohu", tak jsi bohužel největší příznivec Husákova režimu, ze všech diskutujicích zde v minulosti, nyní a i v budoucnu. Neboť za Husákova režimu se budovalo ostošest, statisíce bytů, metro, dálnice, železnice, vznikly stovky nových fabrik, strojírenský, automobilový, chemický, potravinářský, textilní a já nevím jaký ještě průmysl exportoval velmi úspěšně a v masových objemech do celého světa, kosmický průmysl, který vynesl Remka do vesmíru a tak bych mohl pokračovat donekonečna. Co proboha, krom tunelů a dluhů, zbyde za pohusákovskými režimy, můžeš to národu objasnit?!
Od [Odpovědět] z 28. 4. 09:32
Ty si v.ů.l
Od [Odpovědět] z 28. 4. 12:47
no to ses vuul a ne malej. A jeste k tomu piccka. Za komousu se budovalo a bylo a to co koumousi pracne vytvorili tak se hezky po 89 rozkradlo a krade se jeste porad. Tak moc se komunistum povedlo budovat a nasetrit ze jeste 22 let po te je porad co rozkradat. A to se nebavim vo tom ze musely komancove dat zem do poradku po valce a jeste celit kapitalistickym a nacistickym vrahu z venci i zevnitr. KOMOUSI jsou GENOIVE a kapitalismus je jen hystoricky negativni ukaz lec ma odzvoneno.
Od Tanako [Odpovědět] z 28. 4. 13:13
Tam pujdeš zanedlouho ty debyle a proto ti už cvaká
Od [Odpovědět] z 28. 4. 19:17
NEKREETTÉNE 22:13..PO KOMUNISTECH PŘECE NIC NEZBYLO NO JEN DLUHY...
TY NETUPEJ NEKOMUNISTICKEJ...NE-SVAZÁKU ZKAKANEJ...A NEBYLO TEDY CO ROZKRÁST...
Od [Odpovědět] z 28. 4. 19:28
22:13 VLÁDNÍ JÁSAČ TO JE UŽ DIAGNÓZA-
-DO KAFILERIE JESTLI VÍŠ O CO JDE...
Od [Odpovědět] z 28. 4. 19:31
BÝVALÝ KOMUNISTI JSOU VŠUDE JEN V KSČM NEJSOU PÁNOVÉ-CO S TÍM JÁSAČI HLU-PÁCI OS-LOVÉ UDĚLAJÍ...
Od [Odpovědět] z 28. 4. 19:33
22.13 MUSÍŠ KA-KAT DO WC NE DO HUBY SOBĚ!!
Od Kateřina [Odpovědět] z 27. 4. 14:49
Ti, co k nám přeběhli nejsou přeběhlíci ?
Ti, co se posr.ali nejsou posr. anci ? Panebože ten Nečas je ale vykleštěný hovězí !
Od [Odpovědět] z 27. 4. 17:48
Tráva není zelená a nebe není modré. Zajímalo by mě, koho chce korouhvička Nečas těmi svými kecy ještě oblbovat...
Od Nečas [Odpovědět] z 27. 4. 15:06
Udržíme se za každou cenu, i kdyby vás to mělo stát život.
Od Monte Christo [Odpovědět] z 27. 4. 15:38
Už se těším až vyhrajou komunisti volby a Nečas vytáhne svazáckou legitimaci a řekne, to je moje zásluha, já jsem zničil ODS aTOP 09, to samé řekne bývalý kovaný komunista, bezcharakterní pan Šětina, Pithart, a další bývalí soudruzi z ODS, a že jich je. Mladí lidé, jedno je kdo je v jaké partaji , ale jaký je to člověk, dnes nehrozí znárodňování, dnes hrozí to, že ta sebranka,která je u moci Vám nenechá ani Ň, . P.S. Takového kašpa.ra jako je pan Nečas, jsme ještě jako premiéra neměli, má kliku, že je v Čechách, být náčeník kmene v džungli, tsk by ho snědli.
Od novakus [Odpovědět] z 27. 4. 15:51
Ale měli. I kvalitnější kusy. Stačí jen zavzpomínat na Jediného Božského a jeho plamenné projevy, jak vystřižené z r. 48.
Od Milan [Odpovědět] z 28. 4. 18:27
Máte plnou pravdu, že měli. Problém je ale v tom, že Nečas si z nich tvrdě bere příklad a inspiraci. Teď už jen stačí, aby ve volbách za dva roky z důvodu nebezpečí návratu levice k moci zavedl jednotnou kandidátku - a bude vymalováno!
Nebo s myslíte, že to až tak vyloučené není?
Od m [Odpovědět] z 27. 4. 15:59
Je to šulin.
Ale to asi vystřihnou.
Od ismail [Odpovědět] z 27. 4. 16:06
Vládu levice si neidealizuji, ale aspoň bude mít sociálnější charakter, míň nám budou vykrádat kapsy.
I Číňani lepší než Nečas, jeho parta a sto slepených hlasů!
Od dedek [Odpovědět] z 27. 4. 16:13
je to přesně tak, jak píše Monte Christo,, všechno se děje tak, aby k moci přišli opět komunisti, tak jen dál do pekel.....
Od [Odpovědět] z 27. 4. 16:23
a co s tim když zprava i zleva vládnou takovýhle bezskrupulozní hovada?
Od [Odpovědět] z 27. 4. 22:14
Možná proto, že tady žádný jiný lidi, než bezskrupulózní h.o.v.a.d.a nežijou. soudruhu staline.
Od [Odpovědět] z 27. 4. 18:06
Ti co přeběhli z VV nejsou přeběhlíci, to říká premiér Nečas. A má pravdu!! Jsou to kolaboranti a jako takoví by podle Benešových degretů měli být souzeni a promtně odstřeleni. Bez ohledu ke které partaji patří a ti ke kterým se přidali zak soudit jako pomahače.
Od englishman [Odpovědět] z 27. 4. 19:23
mám vás vládo a české zákony plné zuby dnešním dnem na vás kašlu...
Od [Odpovědět] z 27. 4. 22:17
a odcházím do kldr, kde je ráj .... ať žije bajkajlaj
Od [Odpovědět] z 27. 4. 19:25
VLÁDA HLUPÁKŮ...
Od kolo [Odpovědět] z 27. 4. 19:35
Ne hlupaku ale zlodeju a mafianu.
Od kocůr [Odpovědět] z 27. 4. 20:55
105 uvědomělých soudruhů, nasadilo svoji čest za 10.000.000 občanů a tuto zemi a vy nevděční parchanti si toho nevážíte.
Ste horší než já.
Od [Odpovědět] z 27. 4. 22:16
kocúr vyměň si aspoň pleny, mozek bohužel nemůžeš, protože žádnej nemáš
- Zeman o Putnovi: Respektuji právo na sexuální orientaci, vadí mi účast na pochodu
- Couvne Zeman a jmenuje Putnu profesorem? Jeho odmítnutí kritizují akademici i politici
- Policie našla ve skrýších milion litrů černého lihu, k nádržím se musela prokopat bagry
- Zemanovi vadí Putnova účast na Prague Pride. Nečas chce důvěryhodné vysvětlení
- Zeman zastavil profesuru svého kritika. Nechci Putnu ponižovat, důvody řeknu u soudu, vzkázal
- Josef Pravec: Se smrtí Valtra Komárka odešel i sen o jiném Česku
- Nezdá se, že by Nečasova vláda chtěla s ekonomikou něco dělat, řekl Klaus
- Couvne Zeman a jmenuje Putnu profesorem? Jeho odmítnutí kritizují akademici i politici
- Zeman o Putnovi: Respektuji právo na sexuální orientaci, vadí mi účast na pochodu
- Nezdá se, že by Nečasova vláda chtěla s ekonomikou něco dělat, řekl Klaus
- Akademická sféra proti Zemanovi: Studenti protestují, docenti nepřevezmou tituly aktualizováno
- Pohřběme Benešovy dekrety, vyzval Čechy šéf sudetských Němců Posselt
- Klaus naznačil, že by Putnu jmenoval. Ale povzdechl bych si nad ním, dodal
- Zemřel Valtr Komárek, ekonom, prognostik a čestný předseda ČSSD. Bylo mu 82 let